Plan plan
Door: Atie en Bert
Blijf op de hoogte en volg Bert en Atie
03 April 2005 | Indonesië, Yogyakarta
Rustig aan, dat is motto vam het Schone Streven. De afstanden zijn niet zo lang, er zijn veel exursies en aktiviteiten, maar we zijn vaak bijtijds weer terug. We waren de afgelopen dagen in Pangandaran, aan de Indische Oceaan. Voor het eerst moesten we wennen aan de warmte.
Met de becak, de fietstaxi, reden we naar de kampong. We bezochten een kroepoekfabriekje. Ook zagen we hoe palmsuiker werd bereid en hoe tempeh ontstaat, gewelde sojabonen in een bananenblad 24 uur laten gisten, en er is tempeh.
Gisteren een dagje plan plan, zwemmen, zonnen ,uitrusten.
Wij zijn nu in Yokjakarta. Op de weg hier naartoe zagen we dat druk geoogst werd op de rijstvelden. Langs de weg en bij de huizen liggen de korrels te drogen. Heel bijzonder om dit te zien. Morgen gaan we shoppen: batikfabriek, lederfabriek, zilverwerkplaats. Wat gaat ons dit kosten????
Jullie horen het wel.
Bert en Atie
03 April 2005 - 21:50
Cobie En Gerrit:
Wat jullie dit gaat kosten? Wel, daar hebben wij wel een antwoord op: een goed verhaal op jullie website. Wij zijn erg benieuwd naar jullie belevenissen. We zien uit naar het kamperen, over een paar weken in het hart van Holland. Haal je caravan maar uit de mottenballen, zo gauw jullie weer terug zijn! -
03 April 2005 - 21:52
Cobie En Gerrit:
Wij zijn nog nooit in Indonesie geweest, maar als wij jullie pasfoto zien (linksboven), dan is het daar om te bevriezen!! -
04 April 2005 - 05:27
Hilda En Frank:
Leuk om weer wat te lezen over de belevenissen. Wat gaat het kosten, nou ja, afdingen!!!?? HAHA En inderdaad een nieuw verhaal, want wij zijn erg benieuwd. Heel veel plezier nog en geniet ervan!! Groetjes Hilda en Frank -
04 April 2005 - 09:42
Aly Biemold:
Hallo Bert en Atie,
Om met dat laatste te beginnen, Ik denk dat het wel mee zal vallen. Het zijn toch lage-lonen-landen? Of zou het in de massa zitten? We horen wel hoe het jullie bij het shoppen is vergaan. Ik zit net te denken dat je natuurlijk heel veel sieraden zou kunnen meenemen, omdat ze zo weinig plaats innemen. Dus probeer niet te hebberig te zijn.Veel shopplezier toegewenst! Hartelijke groeten uit een ( nog, het zou weer minder worden )zonnig Rijswijk! -
05 April 2005 - 17:30
Gerrit Fan Reeuwijk:
Wè zèn nog nâhit in Indâhnèsie gewès, maah as wè jullie pasfâhtâh zien (linksbâhve), dan is ut daah om te bevrieze!!
We dache altèd dajje je winterjas kon thùislate, dat ut bloedheit is tusse de alang alang, dat ut stikte van de mugge ondâh een genadelauze kaupere son en dajje doâh de hitte bevange in stille krache ging gelauve.
Maah goed, we haure ut wel een keâh en we zien ut as jullie fautaus op de sait veschène.
Veil pleizieâh in de gordel van smarag en vegeit ut Haaggie nie!!!